» Praktische tips bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Wat is dit?

Enkele concrete tips bij het organsieren van uw uitje.

 1. Motiveer medewerkers vooraf met enthousiasmerende berichtjes. Om mensen extra te prikkelen kunt geheim houden wat u gaat doen, of informatie over het bedrijfsuitje uitgesmeerd over meerdere emails/uitnodigingen prijsgeven.

 2. Zorg ervoor dat iedereen van het bedrijfsuitje kan worden genieten. Als medewerkers niet mee kunnen doen (negatieve ervaring) heeft dit gevolgen voor hun beeld over het bedrijf en hun werk.

 3. Laat medewerkers van verschillende niveau's binnen de organisatie met elkaar samenwerken. Zo leert men elkaar kennen en ontstaat wederzijds begrip.

 4. De dag na het uitje is de moraal op de werkvloer vaak hoog. Houdt dit vast door te kiezen voor een bedrijfsuitje met foto's, of maak zelf foto's. Hang deze op in de kantine, zodat mensen eraan herinnerd worden en er met elkaar over blijven praten. Vervang zulke foto's op tijd.

 5. Als u geen tijd of niet de expertise heeft om een compleet uitje samen te stellen, kies dan voor een uitjes-bureau dat activiteiten, en eten en drinken combineert. Ze kunnen u ook vaak van goed advies voorzien.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Hulp

 • Deze site is erop gericht u te helpen met het organiseren van uw bedrijfsuitje.
  Met praktische tips en concrete suggesties van ervaren evenement-organisatoren proberen we u op weg te helpen zodat uw bedrijfsuitje plezierig en succesvol verloopt.

  2008 - 2010
  Wout van de Woude

Bedrijfsuitjes:

 • Bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, afdelingsuitstapje, bedrijfsfeest, personeelsdag

Copyright 2002-2019